Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Sir Winston Churchillln 1017 A-casco

2286 AD Rijswijk
Koopsom € 517.500,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 149 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

De Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk is één van de oost-west verbindingen tussen Wateringen en Oud-Rijswijk. Het perceel Sir Winston Churchilllaan 1013, het kavel waarop Lammertink Projectontwikkeling vier woningen van het type twee-onder-een-kap realiseert, ligt aan de westzijde en aan de rand...
Lees meer

Foto's

Sir Winston Churchillln 1017 A-Casco in Rijswijk 2286 AD Sir Winston Churchillln 1017 A-Casco in Rijswijk 2286 AD Sir Winston Churchillln 1017 A-Casco in Rijswijk 2286 AD Sir Winston Churchillln 1017 A-Casco in Rijswijk 2286 AD

Omschrijving

De Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk is één van de oost-west verbindingen tussen Wateringen en Oud-Rijswijk. Het perceel Sir Winston Churchilllaan 1013, het kavel waarop Lammertink Projectontwikkeling vier woningen van het type twee-onder-een-kap realiseert, ligt aan de westzijde en aan de rand van de woonwijk Eikelenburg. De groei van Rijswijk is langs de Sir Winston Churchilllaan goed herkenbaar, van Oud Rijswijk in het oosten, naar de Plaspoelpolder en het moderne centrum in het midden, tot Eikelenburg in het westen. De diversiteit van de bebouwing langs de Sir Winston Churchilllaan is groot. De oriëntatie van de woonwijken is aan de westzijde voornamelijk met de rug naar de Sir Winston Churchilllaan en in het oosten meer met voorkant georiënteerd op de Sir Winston Churchilllaan. Tussen de projectmatige ontwikkelingen die aan de Sir Winston Churchilllaan grenzen, is het oorspronkelijke lint van de Sir Winston Churchilllaan nabij nummer 1013 herkenbaar door een aantal vrijstaande woningen. Op het onderhavige perceel stond oorspronkelijk ook een vrijstaande woning, doch ten behoeve van de herontwikkeling van het woonperceel naar in totaal vijf woningen, is de bestaande woning gesloopt. Op het terrein is ten tijde van de start van de ontwikkeling en voor de bouw van de tweekappers, inmiddels één woning gerealiseerd.
De westelijke zijde van het perceel grenst aan het fietspad, een belangrijke langzaam-verkeersentree naar Eikelenburg.

Het bestemmingsplan is het publiekrechtelijk kader waaraan bouwplannen moeten voldoen. In het bestemmingsplan zijn de regels vastgelegd waaraan voldaan moet worden voor wat betreft bouwhoogte, het bebouwingspercentage of bouwvlak, de afstand tot de erfgrenzen, de erfafscheidingen en dergelijke. De Sir Winston Churchilllaan valt binnen het bestemmingsplan Eikelenburg.

De drie woongebouwen ter plaatse van de Sir Winston Churchilllaan 1013 vormen een eigen entiteit en een compositie die zich volledig naar haar omgeving voegt. De ontsluiting van de percelen vanaf de Sir Winston Churchilllaan ligt centraal, is 5,5 meter breed en voert naar het midden van het achterste perceel, hierdoor wordt het idee van een hofje gecreëerd. De toegangsweg vormt een zogenaamde mandeligheid, dat wil zeggen dat de toegangsweg het eigendom blijft van de bewoners en dient eventueel onderhoud te worden geregeld door de gezamenlijke eigenaren.
Deze ontsluitingsweg wordt, eerst in de vorm van een bouwweg en later in definitieve vorm, door de verkoper aangelegd. De bestrating bestaat uit betonklinkers met betonnen opsluitbanden. Iedere woning wordt voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein zoals op het inrichtingsplan is weergegeven, en deze zijn toegankelijk vanaf de eerder genoemde centrale ontsluitingsweg. De uitvoering van de parkeerplaatsen komt overeen met de uitvoering van de toegangsweg.
Gezien de ligging van de kavels ten opzichte van de Sir Winston Churchilllaan en het fietspad naar Eikelenburg, is het van belang dat de overgang van openbaar naar privé zoveel mogelijk landschappelijk wordt ingepast. Het gaat hier bijvoorbeeld om het toepassen van groene hagen als erfafscheidingen, zoals op het in de brochure opgenomen inrichtingsplan is weergegeven. De erfafscheiding kan achter de uitbouw van de woningen naast het fietspad oplopen tot 2 meter hoog. Het aanbrengen van erfafscheidingen in de vorm van hekwerken of hagen voor de verschillende percelen komen voor rekening van de perceeleigenaren. De uiteindelijke uitvoering van de verschillende erfafscheidingen dient eenduidig te zijn.PRIJSLIJST

Bouwnummer 1 (1013 A)
Kaveloppervlakte circa 410 m²
Casco koopsom € 522.500,= V.O.N. inclusief overdrachtskosten, 21% BTW en aansluitkosten voor water, elektra en riolering.

Bouwnummer 2 (1013 B)
Kaveloppervlakte circa 358,5 m²
VERKOCHT

Bouwnummer 3 (1017 B)
Kaveloppervlakte circa 375,2 m²
VERKOCHT

Bouwnummer 4 (1017 A)
Kaveloppervlakte circa 402 m²
Casco koopsom € 517.500,= V.O.N. inclusief overdrachtskosten, 21% BTW en aansluitkosten voor water, elektra en riolering.

LET OP: Het betreft een volledige casco oplevering.


ALGEMENE TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woningen worden gefundeerd op gewapende betonpalen.

Vloeren
De vloer op de begane grond wordt uitgevoerd als geïsoleerde gewapend-betonvloer. De verdiepingsvloer bestaat uit beton.

Wanden
De dragende wanden bestaan uit kalkzandsteen of gelijkwaardig. De overige wanden in de woningen bestaan uit lichte scheidingswanden.

Buitengevels
De buitenzijde van de gevel bestaat uit baksteen. De binnenzijde van de gevels wordt uitgevoerd in kalkzandsteen of gelijkwaardig.

Daken
De schuine daken van de woningen bestaan uit geïsoleerde dakplaten afgedekt met pannen.

Buitenkozijnen, ramen en deuren
Alle kozijnen, ramen en deuren zijn uitgevoerd in hardhout en worden geschilderd.

Hang- en sluitwerk, inbraakpreventie
De deurkrukken, raamsluitingen en raamuitzetters bestaan uit lichtmetaal in moderne vormgeving. De toegangsdeur van de woning en de terrasdeuren kunnen met één sleutel worden bediend. Alle toegangsdeuren zijn voorzien van een driepuntssluiting. Het hang- en sluitwerk wordt geleverd in inbraakwerende kwaliteit.

Warmte-isolatie
De begane grondvloer, de buitengevels van het woonhuis alsmede de daken worden voorzien van isolatiemateriaal. Bovengenoemde constructies bezitten een warmteweerstand die voldoet aan het Bouwbesluit 2012.
Alle buitenkozijnen, ramen en deuren van de woningen worden voorzien van isolerend dubbel glas en ter plaatse van de bewegende delen in de buitenkozijnen bevinden zich tochtwerende profielen.

Tuin
De tuin is voorzien van:
- de huidige grond, in woonrijpe staat.
- betontegels aan de entreezijde.
- Erf- en terreinafscheidingen middels piketpalen en een stalen draad
Eventuele door u zelf aan te brengen erf- en terreinafscheidingen dienen voor alle bij dit project behorende percelen eenduidig te zijn en dienen te worden afgestemd met de overige perceeleigenaren en de gemeente Rijswijk.
- Ter plaatse van de openbare weg worden de postkasten geplaatst.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 517.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding Per datum Aanvaarding toelichting 4e kwartaal 2019 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 149 m² Overige inpandige ruimte 17 m² Inhoud 649 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Rijswijk Sectie I Perceelnummer 3967 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring